Home » Новини » Борисов: Това ще бъдат първите манипулирани избори в България под зеления ботуш на Радев

Борисов: Това ще бъдат първите манипулирани избори в България под зеления ботуш на Радев

Сподели новината

„Това ще бъдат първите манипулирани избори в България и аз се радвам, че трудно ви намира на картата човек, но ние направихме много за този регион“, това заяви експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от шуменското село Вълнари.

„Имаме депутати и министри от всички етноси. Ние толкова много правим за тези региони. Вижте при вас какви училища, детски градини и пътища има. Минавал съм по пътищата с дупки, а сега са прекрасни. Ако бяха приели Плана за възстановяване щеше да има още“, допълни той.

Бившият премиер каза, че служебното правителство е ограбило Севера.

Докато Борисов говори, се чу детски кикот някъде между аудиторията.

„Много сте шумни бе. Ще кажат, че сме поканили деца да агитират и ще ни треснат глоба“, пошегува се той.

„Бяхме сложили в отделна сметка пари, за да се довърши магистралата до Шумен. Когато дойде Орешарски, фалираха КТБ. БСП за съжаление вече не са и опонент. Те са шампион по фалиране на банки.

Когато дойдохме на власт имаше мощно икономическо развитие на страната и за 10 години с 90% увеличихме БВП. Сега не знам как ще се възстановим само след месец управление на служебното правителство“, продължи Борисов.

„Българите ще разберат кой стои зад Слави и Христо Иванов. Вие виждате как си шушукат с Данчо Цонев. 18 или 19 държави си получиха парите от Плана за възстановяване. Тия тук вместо да се чудят какво да съсипят, да пратят плана“, апелира той.

Експремиерът призова хората да се ваксинират, защото не се знае дали ще могат да работят след време, а и не е сигурно, че ваксини ще има, защото „не се знае какво ще ги направят тия сега, дето са на власт“.

„Убеден съм, че знаете на 11 юли какво да правите“, каза още Борисов.

„Много кметове ми звънят и ми казват, че ги викат в полицията и им казват да не участват в предизборни кампании. Това е зеленият ботуш на Радев и радевата демокрация. Ако не го свалим на време ще видите след това, Рашков и компания сега управляват“, завърши Борисов.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената