Home » Новини » Бритни Спиърс е загубила бебето си
d0b1d180d0b8d182d0bdd0b8 d181d0bfd0b8d18ad180d181 d0b5 d0b7d0b0d0b3d183d0b1d0b8d0bbd0b0 d0b1d0b5d0b1d0b5d182d0be d181d0b8 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бритни Спиърс е загубила бебето си

Бритни Спиърс е загубила бебето си

Бритни Спиърс съобщи, че е загубила бебето си. Тя публикува новината в в профила си в Instagram в събота.

“Това е опустошителен момент за всеки родител”, написа 40-годишната Спиърс.

През април Бритни обяви, че очаква дете от годеника си Сам Асгари. Тя реши да си направи тест за бременност, след като установи, че наддава на тегло. В изявлението си в събота тя каза, че двойката е загубила своето “бебе чудо”.

“Това е опустошителен момент за всеки родител”, се казва в изявлението ѝ. “Може би трябваше да изчакаме с обявяването, докато не сме били по-напреднали, обаче бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата новина”.

В изявлението ѝ се казва още, че тя и Асгари ще продължат да се опитват да “разширят нашето прекрасно семейство”, но помолиха за уединение, докато скърбят за загубата.

Съболезнования запълниха секцията с коментари към публикацията на Спиърс, където последователите изразиха тъгата си.

Когато се появи новината за бременността ѝ, феновете изразиха радостта си, че Спиърс очаква дете. Няколко месеца по-рано тя разкри желанието си за още деца. Певицата заяви, че не е можела сама да взема решения за контрол на раждаемостта, докато е била под опека, която беше прекратена през ноември.

През ноември съдът в Лос Анджелис прекрати настойничеството на баща ѝ, след което е станало възможно да й бъде премахната контрацептивна спирала, припомня БГНЕС.

“Исках да махна вътрематочната спирала, за да мога да започна да се опитвам да имам друго дете”, каза попиконата през юни.

Спиърс има двама сина тийнейджъри – Шон и Джейдън, от бившия си съпруг Кевин Федърлайн. /БГНЕС/

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-15

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Арсенал живна, но Тотнъм отвя Норич и мястото в Шампионската лига е негово

Арсенал и Тотнъм успяха някак да доведат битката за топ 4 до самия край на ...