in

БСП-Велико Търново поиска оставката на Корнелия Нинова

Областният съвет на БСП във Велико Търново поиска оставката на лидера на социалистите Корнелия Нинова преди Националния съвет на партията в неделя.

26 от членовете на Областния съвет на социалистите са поискали Изпълнителното бюро на партията и лидерът Корнелия Нинова да поемат политическа отговорност и незабавно да подадат оставка заради ниските изборни резултати на БСП. Същевременно разцеплението в редиците на БСП в област Велико Търново се задълбочава. На областното заседание, което е излязло и с решение за свикване на 50-ия Конгрес на партията, не са присъствали новоизбраните депутати от региона Явор Божанков и Румен Павлов, както и членовете от Лясковец и Стражица, и регионалният координатор на партията Петко Тюфекчиев.

Двете групи не желаят да коментират пред медиите ситуацията преди предстоящия Национален съвет на БСП.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

5e4a4305f spasov minco - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Адв. Минчо Спасов: ВСС извърши позорно деяние, престъпление, което се наказва със затвор

Адв. Минчо Спасов: ВСС извърши позорно деяние, престъпление, което се наказва със затвор

2c8f56b26 anastas - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Политолог: ГЕРБ се превръща в монополист на опозиционното говорене

Политолог: ГЕРБ се превръща в монополист на опозиционното говорене