in ,

БСП върна мандата на президента

Лидерът на БСП Корнелия Нинова върна мандата за съставяне на кабинет на президента Румен Радев.

“Г-н президент, връщам Ви проучвателния мандат. Положихме усилия за съставяне на кабинет, но не срещнахме подкрепа от ИТН, ДБ и ИБГНИ. Поради което ви връщам мандата“, каза Нинова.

Румен Радев заяви с нескрито разочарование: „Уви, чакат ни нови избори. Надявам се, че БСП ще бъде активен участник. Пожелавам ви успех!“.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0000499675 article2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Пламен Данаилов, ИТН: Цената на тези допълнителни разходи за бюджета ще бъдат заеми, които ние и децата ни ще плащаме.

Пламен Данаилов, ИТН: Цената на тези допълнителни разходи за бюджета ще бъдат заеми, които ние и децата ни ще плащаме.

0000379547 article2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Явор Божанков, БСП: Не се страхуваме с кого ще ни „опаковате“ преди изборите - важно е, че подкрепихме увеличаването на доходите на възрастните хора

Явор Божанков, БСП: Не се страхуваме с кого ще ни „опаковате“ преди изборите – важно е, че подкрепихме увеличаването на доходите на възрастните хора