in

БСП утре продължават разговорите с ИТН за политическата декларация с приоритетите за бъдещото правителство.

Утре в 10:00ч. разговорите с ИТН продължават за политическата декларация

Вчера решихме да продължим разговорите с “Има такъв народ“ по политическата декларация с приоритетите за бъдещото правителство.

Днес разговаряхме с колегите, казахме им, че искаме да направим някои корекции, да направим допълнителни предложения за неща, които сме говорили, но ги няма в декларацията и обратно – такива, за които не сме говорили, но съществуват.

Уточнихме, че утре в 10:00 ч. работните експертни групи на двете партии ще се съберат, за да работим по политическата декларация. Така че разговорите продължават, изпълняваме решението на Националния съвет.

Например, ще разговаряме по преразпределението на разходите в БВП, имаме някои забележки по текстовете в образованието, по-скоро, че не са включени важни неща за нас. В декларацията има цял абзац за земеделие, който ние не сме обсъждали.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

20180417 EP 069531E SBO 154 RESIZED L 800x450 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бареков: Реален протест нямаше. Имаше жалък опит от шепа алчни политици и ударени олигарси.

Бареков: Реален протест нямаше. Имаше жалък опит от шепа алчни политици и ударени олигарси.

d96ffb907 siromahov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Иво Сиромахов: И светец да си изберете, няма да ви „опрай“!

Иво Сиромахов: И светец да си изберете, няма да ви „опрай“!