in

Буш казва, че е бил “шокиран” от реакциите на хората към приятелството му с Мишел Обама

Бившият президент Джордж У. Буш заяви в неделя, че е “шокиран” от реакцията на хората към публичните му взаимодействия с бившата първа дама Мишел Обама, докато размишлява за приятелството между двойката.

Припомняйки паметния момент от прегръдката на двамата при откриването на Националния музей на афроамериканската история и култура на Смитсониън и тяхното взаимодействие на погребението на покойния сенатор Джон Маккейн през 2018 г., когато той й даде алтоид, Буш заяви, че е шокиран от това как хората реагират .

„Американският народ беше толкова изненадан, че с Мишел Обама можем да бъдем приятели“, каза Буш в интервю за „CBS Sunday Morning“. “Американците са толкова поляризирани в мисленето си, че не могат да си представят, че Джордж Буш-младши и Мишел Обама са приятели.”

“Това беше приятелство”, добави бившата първа дама Лора Буш.

В интервюто Буш призова Конгреса да намали “суровата реторика” по отношение на имиграцията, като добави, че се надява, че това ще “даде тон, който е по-уважителен” към имигрантите и ще доведе до повече промени в политиката.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

phptzetpt 559x345 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мъж, задържан за пожарите в Кейптаун, които продължават да бушуват

Мъж, задържан за пожарите в Кейптаун, които продължават да бушуват

0000487548 article2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Русия планира собствена космическа станция през 2025 г.

Русия планира собствена космическа станция през 2025 г.