Home » Новини » Буш казва, че е бил „шокиран“ от реакциите на хората към приятелството му с Мишел Обама

Буш казва, че е бил „шокиран“ от реакциите на хората към приятелството му с Мишел Обама

Сподели новината

Бившият президент Джордж У. Буш заяви в неделя, че е „шокиран“ от реакцията на хората към публичните му взаимодействия с бившата първа дама Мишел Обама, докато размишлява за приятелството между двойката.

Припомняйки паметния момент от прегръдката на двамата при откриването на Националния музей на афроамериканската история и култура на Смитсониън и тяхното взаимодействие на погребението на покойния сенатор Джон Маккейн през 2018 г., когато той й даде алтоид, Буш заяви, че е шокиран от това как хората реагират .

„Американският народ беше толкова изненадан, че с Мишел Обама можем да бъдем приятели“, каза Буш в интервю за „CBS Sunday Morning“. „Американците са толкова поляризирани в мисленето си, че не могат да си представят, че Джордж Буш-младши и Мишел Обама са приятели.“

„Това беше приятелство“, добави бившата първа дама Лора Буш.

В интервюто Буш призова Конгреса да намали „суровата реторика“ по отношение на имиграцията, като добави, че се надява, че това ще „даде тон, който е по-уважителен“ към имигрантите и ще доведе до повече промени в политиката.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената