Home » Новини » Валерия Велева: Нов служебен кабинет ще донесе негативи и на президента

Валерия Велева: Нов служебен кабинет ще донесе негативи и на президента

„Има изход от политическия шок на Слави Трифонов, който взриви демократичната и партийна система в България“.

Това каза в предаването „Денят на живо с Наделина Анева“ по NOVA NEWS журналистът Валерия Велева.

Според нея начинът и моментът на обявяване на правителството е бил неприемлив. Велева е убедена, че няма да има подкрепа от „Изправи се! Мутри вън!“, „Демократична България“, БСП обявиха, че това няма да се случи, ГЕРБ също. Това е така, защото предложеното от лидерът на „Има такъв народ“ е политически нонсенс, смята тя.

„ДПС са единствените, които мълчат. Но има да се връчва и трети мандат, който може да получи БСП, а те обявиха, че ще се опитат да направят правителство. Корнелия Нинова трябва да предложи надпартиен кабинет, да покани всички политически лидери и да покаже, че може да бъде медиатор на процеса“, каза още журналистът.

Валерия Велева изрази позиция, че ако се отиде на трети избори след нов кратък парламент и отново имаме служебен кабинет, съставен от Румен Радев, това няма да бъде добре за никого, включително за самия президент, който ще понесе много негативи.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената