in , ,

Вера Иванова от системата ни убива: КАК СЕ СТИГНА ДО ТУК❓❓❓

2021 09 08 21.40.33
FB IMG 1631126297301

Как се стигна до момента,в който 95 народни избраници гласуваха против правото на хората със социална инвалидна пенсия да съществуват???
38 депутата от ГЕРБ-СДС и 57 от ИТН с лека ръка измъкнаха 7-те хляба месечно от ръцете на хората,които и до контейнерите за боклук не могат да стигнат,за да се нахранят от там.


Ситият на гладния не вярва,нали ???
Демократична България се въздържа и не взеха отношение към хляба на най- уязвимите с изключение на един ,проявил доза човечност.
От ДПС пет проявиха доза човечност.
От ИТН един.


Всички от БСП и ИБНИ гласуваха ЗА!
След повече от 8 часа дебат ,се установи,че единствено 3-ма от 240 законотворци имат представа,за проблемите на забравените от всички(Мая Манолова,Георги Гьоков и Хасан Адемов).А писахме до всички.(и специално до председателя на НС)Само Мая Манолова внесе корекция и се опита на поправи фаталната несправедливост с намалението на пенсиите.Протестираме и сме пред Народното събрание от години.Обяснявахме.
Глас в пустиня!

Вера Иванова от системата ни убива с пост в фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

zx952y526 3946257

Методи Лалов е подал оставка като председател на СОС при заседание на „Демократична България“

animal 4589652 480

Учените откриха цял череп на праисторическа гигантска хиена за първи път в Европа