Home » Новини » Видич скандализира: Трябва ли и аз да вляза в затвора, за да си намеря работа в сръбския футбол?!

Видич скандализира: Трябва ли и аз да вляза в затвора, за да си намеря работа в сръбския футбол?!

Сподели новината

Една от легендите на сръбския футбол – Неманя Видич, направи скандално изказване в родината си. Той имаше намерение да се кандидатира за президент на сръбската федерация, но впоследствие се отказа. Сега той публично попита дали първо трябва да влезе в затвора, преди да заеме някакъм пост в сръбския футбол.

„И как става така, че Драган Джаич, който беше в затвора и призна, че е участвал в присвояване, и Звездан Терзич, който не доказа невинността си, а производствата срещу него са остарели, ръководят двете най-големи организации в сръбския футбол ФСС и Цървена звезда. Това е въпрос, който всички трябва да си зададем“, казва Видич в интервю.

Той заяви още, че това е „послание към всички хора в Сърбия, че няма значение дали си свършил добра или лоша работа, важно е да си политически подходящ“.

„Джаич не успя да докаже своята невинност в продължение на четири години, а след това получи опрощение от тогавашния президент на Сърбия Томислав Николич. Терзич пък е горд от това, че е в затвора и твърди, че е срещнал много качествени хора там.

Нямам проблем Терзич да възпитава децата си по този начин. Но той изпраща тези послания на моите деца, на нашите деца. Че е добре да отидеш в затвора, че това е начин да се укрепиш и да постигнеш успех“, добави ядосано Видич.

Той отбеляза, че Терзич има „изключително добър статус в обществото, кара хубава кола, има скъп часовник, пътува, движи се във „висшето“ общество“.

„И как всеки млад човек ще слуша баща си и ще ходи на работа от 9 до 17 часа. Все повече деца искат да бъдат Звездан Терзич. Искаме ли това да бъде примерът за нашето общество“, риторично попита Видич.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар