Home » Любопитно » Викингът Дани от „Игри на волята“ показа как е свалил шкембето и е влязъл във форма (СНИМКИ)

Викингът Дани от „Игри на волята“ показа как е свалил шкембето и е влязъл във форма (СНИМКИ)

Даниел Димов от петия сезон на „Игри на волята“, на чието мускулесто тяло и атлетична фигура могат да завидят много мъже, само допреди няколко години е изглеждал напълно различно.

Агрономът, който живее в Стратфорд, извади на показ в Instagram стара снимка, на която буквално е неузнаваем. От нея става ясно, че Дани е свалил доста килограми, за да постигне днешната си визия.

„Поглеждайки назад в тази 10 годишна времева рамка, осъзнах колко много постигнах. Не станах милионер, не успях да сбъдна всички мои мечти. Не! Но се научих на дисциплина, отдаденост и стремеж. Стремеж да бъдеш най-добрата версия на себе си! Никога не се примирявайте с посредственото понеже от опит знам, че промяната ви чака и вие просто трябва да направите първата крачка!!! Повярвайте в себе си и възможностите си! Щом аз успях, значи всеки може!“, написа гладиаторът към колажа със снимките си от преди и сега.

34-годишният участник в „Игри на волята“ работи за голяма земеделска компания в Англия и отговаря за 8 хиляди декара с насаждения от грах и тикви. Той е разведен и е автор на любовна лирика. Често го оприличават на викинг, стана ясно от визитката му при старта на риалити шоуто, пише „Телеграф“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар