Home » Новини » Водачът на ГЕРБ в Силистра със закана към съгражданин: Ей боклук, ще те убия, ще те смачкам!

Водачът на ГЕРБ в Силистра със закана към съгражданин: Ей боклук, ще те убия, ще те смачкам!

„Ей боклук, защо лепиш върху моите плаката? Тебе ще те убия, тебе ще те затрия, тебе ще те смачкам!“. Тези страховити заплахи изрекъл областният координатор на ГЕРБ и водач на листата в Силистра Тодор Тодоров към футболния съдия Тони Георгиев /виж снимката му долу/. За това алармира самият той във видеообръщение, което е направил малко след инцидента.

Припомняме ви, че в края на миналата година Фрог публикува обширен материал за същия Тодор Тодоров. Силистренци разкриха пред медията ни, че партията на Бойко Борисов е  наложила мафиотски модел в града, както и че дерибействата са нетърпими. За първи път жител на крайдунавския град застава открито с лицето си и говори не само за сблъсъка си с Тодоров, но и за проблемите в града, произтичащи от тоталното влияние на ГЕРБ.

Тони Георгиев разказа през медията ни, че в сряда сутринта около 7, 30 часа е лепил плакати на две политически формации, които са опоненти на тези избори. Това е станало на определено за целта място до банков клон. До него спира автомобил, от който се подава Тодоров и му казва да не лепи плакати. „Къде да го правя, след като вашите са навсякъде?“, попитал го футболния съди. Той уточнява, че в този момент човекът от ГЕРБ скочил срещу него забил му глава в челото и му изрекъл заплашителните реплики“. След това се оттегли.

Свидетели на случката са станали приятелката на Тони Георгиев и друга млада жена, които в този момент били на същото място. Младият мъж не се уплашил, а решил да действа по закон като пуснал жалба в местната полиция и прокуратурата.

„Това беше заплаха за убийство. Негови хора направиха опит да ме отвлекат. Звънна ми човек от неговата охрана и ми вика: „Качвай се в колата“. Отвърнах му: „ Минаха тези години с качването. Това няма как да се случи вече. Явно е, че искат да се договорят с мен, но няма да стане“, категоричен е пострадалият пред Фрог.

Във видеообръщението той уточнява: „Това лице Тодор Тодоров го раздава на мутра и  е дерибей в наши град. Аз зная много неща от мои приятели как ги е заплашвал, как се е опитвал да подхвърля наркотици на други лица. Действа изключително криминално. И продължават със заплахите. Притеснявам се за мен и за моите близки. И се надявам компетентните органи да си свършат работата“.

 Пред екипа ни Тони Георгиев допълва още: „Хората ги е страх, защото Тодор Тодоров държи цялата прокуратура в Силистра – районна и окръжна.  Всички прокурори той ги назначава. Постоянно неговите хора се опитват да правят мизерии. Никой не иска да влиза в  ла….а, но всеки си пази хляба. Просто човекът е с власт. Той си дерибейства. И говорим за областния координатор на ГЕРБ, и водач на листи в няколко града. Радвам се, че всички други партии застанаха зад мен и ме подкрепиха“.

Снимка: Пострадалият мъж разказа за заплахата за убийство

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената