Home » Новини » В БОЕЦ бесни на Минеков

В БОЕЦ бесни на Минеков

„Слави Минеков призна при Диков, че е подписал писмо (след сигнал на ОЛАФ за санкция от 8 500 000лв.) за Ларгото. Минеков обявява в писмото всички дейности по този проект за законосъобразни и отхвърля всички претенции на Брюксел за наложените санкции, като неоснователни. Самият Минеков до преди седмица обявяваше този проект за корупционен и как щял да разкрие всички схеми на мултака в този грабеж!

А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ – ПРОЕКТА Е ЗАКОНЕН И НЯМА НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ!

Слави, кого лъжеш?“

Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

„БОЕЦ разполагаме с пълния текст на писмото. Изключително гнусен документ, който дори Банов, или Рашидов не биха могли да напишат по-угоднически в своя защита.

Оправданието на Минеков е, че е трябвало да „защити държавата“!

Слави, ти се опозори по най-срамния начин, като „клекна“ и се предаде на мултака, на Буда и бандата им!

ТОВА ЛИ ТИ Е БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА? Като пазиш корумпираните? Никаква държава не защитаваш! Защитаваш Рашидов и Банов.

По твоята логика трябва да крием всички престъпления на мафията на Борисов и мутрите, за да не връщаме парите на Брюксел? Ами тя и Дариткова за това призоваваше в онова видео! С какво си по различен?
Всички измами и схеми на мафията трябва да бъдат разобличени до последната далавера и ТЕ да бъдат съдени и ТЕ да връщат парите!
Затова ли водихме битки толкова година на площадите? За да им крием сега престъпленията?

Минеков, ти бе мой приятел и БОЕЦ те подкрепихме, когато Рашидов ти заведе дело преди 4 години защото вярвахме, че имаме общи цели и ценности. И те спасихме тогава. Слави, ти предаде гражданите и бойците. Твоята „битка“ бе да седнеш на министерски пост, за да си решиш проблемите с Рашидов, а ние се борим за справедливост и свобода. Ти използва битката на гражданите, за да се покатериш по гърбовете ни и да ни предадеш накрая за лична изгода!

Защо? Ти ми каза преди година, че Рашидов пак те съди, този път за 200 000? Още ли те съди, или вече се „разбрахте“? Срам ме е , Слави, срам ме е от хора, като теб и от това, че съм имал наивността да ти се доверя. Винаги боли от всяко предателство.

Проверка на БОЕЦ показва, че министър Велислав Минеков НЕ е подал НИТО ЕДИН сигнал за корупция до български, или европейски институции. Единственото му действие в тази посока е писмо, с което оправдава корупцията по проекта „Ларгото“ , като го обявява за изцяло законосъобразен и отхвърля констатациите на ОЛАФ за нарушения и корупция, оспорвайки наложените санкции.
ВНИМАНИЕ!

Подмяната не е заплаха, тя е в ход! Утре БОЕЦ ще публикуваме допълнителна информация по този срамен случай. Битката продължава!“, завършва Георгиев.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената