Home » Новини » В МОСКВА ОТСТРАНЯВАТ СЛУЖИТЕЛИ, АКО НЕ СА ВАКСИНИРАНИ

В МОСКВА ОТСТРАНЯВАТ СЛУЖИТЕЛИ, АКО НЕ СА ВАКСИНИРАНИ

Сподели новината

Работодателите в Москва са длъжни да отстранят от работа служители, отказващи ваксинация срещу коронавирус при отсъствие на медицински противопоказания. Информацията идва oт Оперативният щаб за контрол и мониторинг на ситуацията с коронавируса в руската столица здравните власти в Русия. Отстранените няма да получават заплата, а при възможност ще работят дистанционно.


Освен това щабът не препоръчва на московчани да се подлагат на тест за антитела преди ваксинация. Русия предупреди за „експлозивно“ разпространение в страната на варианта „Делта“ на коронавируса, като влошаващо положението обстоятелство е бавната ваксинационна кампания, водеща до бързо нарастващ брой на заразените и починалите от COVID-19. Миналата седмица смъртността се е увеличила с 21,3% в сравнение с предходните месеци.
Независимо от тревожната информация, идваща от Русия, миналата седмица България позволи на руски туристи да идват в страната.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената