Home » Любопитно » Гаджето на Денислава от „Игри на волята“ 5 е богат бизнесмен

Гаджето на Денислава от „Игри на волята“ 5 е богат бизнесмен

Сподели новината

Денислава Велкова от „Игри на волята 5“, която влезе в екстремното риалити с майка си Виолета Стайкова, има любовна афера с богат бизнесмен, живеещ в Чикаго. Неговото име е Любомир Иванов. Той е собственик на голяма компания с камиони и за него работят повече от 100 души, пише flagman.bg.

Любомир също не е безизвестен на тв аудиторията, тъй като през 2021 г. участва във „Фермата“ и дари 50 000 лв. За построяването на манастир. За връзката на блондинката с бизнесмена проговориха близки до двойката. Макар Денислава също да е живяла в САЩ, тя се запознава с Любомир не отвъд океана, а в София. Имат връзка повече от половин година, но при едно от пътуванията на бизнесмена настъпва разрив в отношенията им и прекратяват всякаква комуникация.

Тогава Денислава започва нова връзка – с Кристиян Кирилов от риалити сериала „София ден и нощ“. Любовната им история обаче не продължава дълго и в момента двамата са разделени. След края на тези взаимоотношения Дени и Любомир отново си стават близки. Според наши източници двамата имат чувства един към друг и по всичко личи, че ще се съберат отново. Те са категорични, че Любомир държи изключително много на Дени и ще направи всичко възможно връзката им да е стабилна.

А дали 39-годишният бизнесмен и 24-годишната блондинка ще стигнат до сватба, предстои да разберем. Самият Любомир Иванов има един брак зад гърба си и две деца.

От визитката му във „Фермата“ разбираме, че след развода със съпругата му синът остава да живее при баща си, а дъщерята прекарва по-голяма част от времето си също при своя татко. Любомир признава, че мечтае за здраво и голямо семейство и много иска това да му се случи един ден.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар