Home » Любопитно » Галена гръмна танцьорка в главата по време на участие

Галена гръмна танцьорка в главата по време на участие

Сподели новината

Фолкпевицата Галена е нацелила в главата танцьорка в дискотека с оръдие за дим.

Това става ясно от видео, което се разпространява в социалните мрежи и предизвиква вълна от възмущение заради необмислените действия на чалга дивата.

На кадрите се вижда как Галена държи цилиндричната машина, която изстрелва дим под голямо налягане. Фолкаджийката се върти на сцената с опасното оръдие и в един момент рязко се завърта, без да осъзнава, че зад нея има две танцьорки. Струята попада директно в главата на едното момиче, чието тяло се разтърсва от удара. Настава кратка суматоха, в която другата танцьорка и Галена се опитват да проверят какво е състоянието на пострадалата.

Пушекът, който машината произвежда, не мирише, не е токсичен и не оставя петна или мазно около машината и по изпускателната дюза, казват производители за един от моделите, като не е категорично дали точно такъв е използван във видеото.

Снимка: Интернет

Галена гръмна танцьорка в главата по време на участие

Не е ясно кога точно се случва инцидентът, но видеото циркулира в онлайн пространството от няколко дни. Остава и мистерия дали танцьорката е пострадала сериозно, или се разминава само с уплаха, но коментарите към поведението на фолкпевицата са унищожителни.

„Дъното“, „Тази жена е за психиатрията“, „Простотия“, „Падение“, „Много прост народ за тази простотия“ и „Просто нямам думи! И тая има две деца!“ са само част от коментарите под видеото, което предизвика възмущението на интернет потребителите, пише „България Днес“.

Поставете оценка:
4

Оценка 4 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар