Home » Новини » Ген. Мутафчийски заръча на Татяна Дончева да не излиза от парламента

Ген. Мутафчийски заръча на Татяна Дончева да не излиза от парламента

Сподели новината

Татяна Дончева от „Изправи се! Мутри вън!“ и началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски се засякоха случайно и си размениха любопитни реплики. Тй като атмосферата е подчертано морска, може да се предположи, че двамата сигурно са във Варна, където Дончева води листа, а генералът може би е на почивка.

Дончева разказа случката във фейсбук страницата си и публикува снимка с началника на ВМА и бивш председател на Националния оперативен щаб.

Ето какво пише под снимката:

„Аз: Ще влезем в Народното събрание! Генералът: Важното е да не излизате! Въпреки че сме в предизборна кампания, хуморът не трябва да ни напуска. Усмихната седмица“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената