in

Георги Георгиев от БОЕЦ: БОРИСОВ, или г-н „Размажете му физиономията на този

5c655c4b3 georgi georgiev boec

БОРИСОВ, или г-н „Размажете му физиономията на този, че не се съобразява с мене“, член на БКП и лична охрана и ушеразтривач на сатрапа Живков, се прави на жертва и говори как комунистите са затваряли хора в затворите през 1944г. и че сега с него се случвало същото. Цинизъм и наглост безмерна!


Що за наглост една мутра, комунист и СИКаджия да реве, че бил репресиран? Колко трябва да го е страх, за да се прави на жертва и да обвинява други за собствените си престъпления?
Съд, затвор и кофискация на незаконно заграбеното!
Цял един народ бе превърнат в заложник на алчността на Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и бандата им. Цял един народ повече от десетиелтие бе подложен на грабеж, а всеки който не приемаше мракобесният им режим бе подложен на преследване.

Мачкаха, грабеха и дори убиваха.
Всички дикататори си прилачат по няколко неща. Болно его, грандоманщина, патологични лъжци, изключително алчни и зли и най вече – страхливи до полуда. И когато загубят властта си, а вечни диктатури няма и все някога това се случва, изведнъж започват да реват, че са жертви, да обвиняват други за своите престъпления и дори да се обграждат със живи щитове от жени и деца, за да оцелеят.


Буда, прошка и спасение няма да има. Справедливост означава истинско правосъдие и там, на подсъдимата скамейка ще разказваш за всички ужасии и престъпления, които си извършил. БОЕЦ няма да позволим гражданите да бъдат излъгани отново!

Георги Георгиев/ фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

30238710e borisov mitov angelov

Борисов си изпуска нервите: Само на Мутафа остана да посегнат! Радев, виж своята къщичка!

7f78002d3 slavi partia23

Анализатори: Червен картон за принципа ”няма не искам, няма недей”