in

Главният секретар на МВР: Отчетите и анализите на изборите и подслушванията са готови

”Както за подслушванията, така и по други теми, които касаят наскоро проведените избори, отчетите и анализите в МВР са готови. Кога и в каква форма ще бъде запознато обществото, е преценка на министъра”, съобщи пред журналисти и.д. главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев.

Той бе питан по повод приключилата проверка на Софийската градска прокуратура. Вчера тя обяви, че политици, кандидат-депутати, лидери на партии и хора от администрацията на президента не са били подслушвани. Затова от държавното обвинение прекратиха досъдебното производство.

“Не мога да давам коментари по тази тема”, каза Темелакиев.

Той изказа съболезнования на близките на 8-годишното дете което вчера бе блъснато от полицай на пешеходна пътека в с. Братаница, област Пазарджик.

“По случая ще бъде приложена цялата строгост на закона. Независимо от това, че е наш служител, към него ще бъде подходено като към всеки гражданин, който върши такъв вид престъпления”, посочи главният секретар на МВР. И обясни, че има образувано досъдебно производство, възложено на следовател.

Фрог Нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

cab3a6dfc sad23

Спецпрокуратурата е наблюдавала над 270 дела за корупция по високите етажи

6c15e66d9 9ef3d0b499119bd1a74029bad994b5c1

”Изправи се! Мутри вън!” с ново име