Home » Новини » Главният секретар на МВР: Отчетите и анализите на изборите и подслушванията са готови
745d4cf11 temelakiev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Главният секретар на МВР: Отчетите и анализите на изборите и подслушванията са готови

Главният секретар на МВР: Отчетите и анализите на изборите и подслушванията са готови

”Както за подслушванията, така и по други теми, които касаят наскоро проведените избори, отчетите и анализите в МВР са готови. Кога и в каква форма ще бъде запознато обществото, е преценка на министъра”, съобщи пред журналисти и.д. главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев.

Той бе питан по повод приключилата проверка на Софийската градска прокуратура. Вчера тя обяви, че политици, кандидат-депутати, лидери на партии и хора от администрацията на президента не са били подслушвани. Затова от държавното обвинение прекратиха досъдебното производство.

“Не мога да давам коментари по тази тема”, каза Темелакиев.

Той изказа съболезнования на близките на 8-годишното дете което вчера бе блъснато от полицай на пешеходна пътека в с. Братаница, област Пазарджик.

“По случая ще бъде приложена цялата строгост на закона. Независимо от това, че е наш служител, към него ще бъде подходено като към всеки гражданин, който върши такъв вид престъпления”, посочи главният секретар на МВР. И обясни, че има образувано досъдебно производство, възложено на следовател.

Фрог Нюз

2021-07-20
x

Check Also

Египетският парламент одобри 13 нови министри

Египетският президент Абдел Фатах ас Сиси обяви промени в кабинета с цел подобряване работата на ...