in

Г-н Харпър, попаднали сте на лоши приятели в България

b30d73ba0 bor spalnia1

В някои медии се появи бомбастично поздравление и пожелание за успех на изборите от канадски гражданин. Става дума за г-н Стивън Харпър, кой знае защо представен като министър-председател. Ето какво пише този човек: „Обръщам се към председателя Борисов и всички мои приятели в ГЕРБ.

Като председател на Международния демократичен съюз изпращам сърдечни поздрави и Ви желая успех за предстоящите парламентарни избори в България. Това заявява във видеообръщение председателят на Международния демократичен съюз Стивън Харпър, който близо 10 години е премиер на Канада.

Бивш премиер на Канада. През 2016 г. подава оставка, напуска дори парламента и въобще политиката в своята страна, заради катастрофална загуба на изборите. Министър-председател оттогава е Джъстин Трюфо.

Както и да е, допускаме, че на Борисов толкова много му се иска да получи подкрепа отнякъде, че от щаба му са се престарали…

Г-н Харпър очевидно не знае доста неща за своите приятели о ГЕРБ и по-конкретно за Борисов. Затова го молим да коментира снимката, която публикваме. Уточняваме, че става дма за около един милион евро, кюлчета злато и пистолет в нощното шкафче на вече бившия премиер Борисов.

Публикуваме и откъси от разговор на Борисов, за да улесним г-н Харпър, ако все пак реши да пожелае нещо на своя приятел.

„Просто Цвета (председател на българския Парламент по това време) да каже „аз съм проста кърджалийска путка“, „прост съм, мама му дееба“…, „прост съм и ми е лесно…“ и още: „… от Еврохолд на тоя да му размажа физиономията, че не съобразява с мене…“ и „…аз ще изгоря всичко…“…

Все едно Стивън Харпър в битността на премиер-министър на Канада да каже същите думи за председателя на Queen-in-Parliament  (Parliament of Canada). Лошо ли ви стана, г-н Харпър? Тези, на които пожелавате успех, са еталон за корупция и мафиотско управление. Сам сте си виновен, като не умеете да си подбирате приятелите… Няма как да си ги вземете в Канада, ако наистина много ги харесвате и обичате, защото правосъдната система в България ще има доста работа с тях. Което не е добре и за авторитета на Международния демократичен съюз, на който сте председател…

Фрог нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

2dbfda9c9 boec facebook2

БОЕЦ: Разследването за ”Къщата в Барселона” в Испания НЕ е прекратено!

574ca7e88 slavi vasilev

Слави Василев: Радев е истински шанс за българската политика и служебният кабинет го доказва