Home » Новини » Данило Асприля: Избрах да дойда в ЦСКА, за да стана шампион!

Данило Асприля: Избрах да дойда в ЦСКА, за да стана шампион!

Сподели новината

Офанзивният футболист на ЦСКА – Данило Асприля, даде интервю за израелското издание sport5.co.il. Колумбиецът прекара последните няколко години в страната, където игра за Апоел Беер Шева и Бейтар Йерусалим.

„Хората в България ме питат какъв е животът там, заради всичко, което се случва в момента. Отговарям им, че през двете ми години в Израел не съм преживял нищо необичайно. Такова бедствие. Казвам още, че това е невероятна страна и че там има много добри и мили хора“, каза нападателят.

„Чувствам се добре тук. Да, не стартирам в много мачове, но имах и контузия в началото на сезона. Сега започвам да играя повече и съм щастлив. Разполагаме с много добри играчи, клубът работи по професионален начин и това е важното. Целта ми е да вдигна титлата. Печелил съм много трофеи, ни никога не съм ставал шампион. Затова избрах да дойда тук, в ЦСКА, в България, защото имаме шанс да се борим за тази цел“, завърши колумбиецът.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар