Home » Новини » Двама мъже, убити след сблъсък на Тесла в дърво

Двама мъже, убити след сблъсък на Тесла в дърво

Двама мъже са убити, след като Тесла се е блъснал в дърво и е избухнал в пламъци, а служителите съобщиха, че никой не е бил на шофьорското място.

Tesla Model S от 2019 г. пътувал с висока скорост по време на инцидента в събота вечер в Тексас.

Докладите сочат, че колата не е успяла да преодолее крива и е излязла извън пътя.

След потушаването на пожара една от жертвите е намерена на предната пътническа седалка, а другата е на задната.

Единият от починалите е роден през 1962 г., а другият е роден през 1951 г.

Tesla е изправена пред нарастващ контрол върху своята полуавтоматизирана система за шофиране след поредица от скорошни инциденти.

Акциите му се търгуваха с почти 2% по-малко в предварителните сделки в понеделник сутринта.

Компанията планира да пусне обновена версия на своя софтуер за „пълно самоуправление“ за по-голям брой клиенти.

През януари изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск заяви, че очаква надграждането да донесе огромни печалби за компанията – и добави, че е „силно уверен, че колата ще може да се движи с надеждност, надвишаваща човешката тази година“.

Миналия месец Националната администрация за безопасност на движението по пътищата потвърди, че е открила 27 разследвания за катастрофи на превозни средства Tesla и поне три от тези инциденти са се случили наскоро.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената