in

Делото срещу убиеца на Милен Цветков ще се отложи

Делото срещу виновника за смъртта на журналиста Милен Цветков ще бъде отложено. Причината е съдебен заседател, който е под карантина, обяви Нова телевизия.
В края на миналия месец беше доказано, че Кристиан Николов няма психически заболявания и може да поеме отговорност за деянието си. Такъв беше извода от психологичната експертиза, която се проведе по делото.
Специалистите са на мнение, че убиецът притежава висок интелекст но няма достатъчно самоконтрол и за момента се знае че по време на пътното произшествие е бил под влиянието на четири вида наркотици.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

1628422664 e1637244822824 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Илиян Василев: Лозан Панов е перфектният кандидат за президент, достойна кандидатура на ДБ

Илиян Василев: Лозан Панов е перфектният кандидат за президент, достойна кандидатура на ДБ

768x432 54 e1637243962787 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Томислав Дончев: Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия

Томислав Дончев: Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия