in ,

Депутат от ГЕРБ с заплаха към Президента

На личната си страница във Facebook депутатът от ГЕРБ Младен Шишков продължава словесната схватка между бившия премиер Бойко Борисов и Румен Радев, която започна сутринта. Той плаши президента с Иван Гешев.

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ написа в публикацията си в социалната мрежа, че “днес страната ни е разделена от този, който е призован да запази единството си. Обединителят на нацията я хвърли в омраза, несигурност и хаос. Ето защо сега имаме нужда от обединение. ” . Малко по -късно държавният глава, който беше на посещение в град Раковски, отговори, че „единствените думи на Бойко Борисов, които имат значение, са тези, които той ще каже пред следващия главен прокурор“.

Ето какво пише Младен Шишков:

Висша форма на лицемерие:
Да посетиш града, чийто най-светъл празник пренебрегна насрочвайки избори точно тогава!

Да посетиш църква, пред която твоите предшественици спираха хората да влизат, а след това пребиваха в районното свещениците!

Да посетиш селото, чийто поминък затри от неспособност да управляваш държавата, за да дадеш празни обещания за пореден път!

Да си правиш предизборна кампания на гърба на хората, които 65 години бяха забравени от държавата, посрещнат от партийните активисти на най-мракобесната партия в историята на България!

Да се опитваш в деня на Съединението за пореден път да разединяваш!

Вероятно целта е прошка. Не, не можем да простим. Защото помним. Защото миналото никак не е далечно. Делят ни по-малко от 15 години от него!

И ако нечии думи ще бъдат важни пред следващия главен прокурор, то и настоящият има много да пита. Само след няколко месеца!

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

2021 09 06 08.23.45 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов: Съединението прави силата, защото заедно сме по-силни от хаоса

Борисов: Съединението прави силата, защото заедно сме по-силни от хаоса

05d193ebd diana damianova - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Диана Дамянова: Да свършва този празник, че до довечера е възможно Борисов да се провъзгласил за бог

Диана Дамянова: Да свършва този празник, че до довечера е възможно Борисов да се провъзгласил за бог