in

Дерзай, местна администрацийо, вдигай данъци, а балъците ще плащат!

Напълно съм съгласен с Кмета – когато вали дъжд ще си седя в офиса или у дома.

Общината ще ми плаща минимален доход и всичко ще е наред.

Тия дни установих, че Алан Маршал не е прав за Русе. Аз обичам да прескачам локви, обичам и да джапам в тях, ама тука може и да се удавя.

Дерзай, местна администрацийо, вдигай данъци, а балъците ще плащат и няма да искат да се придвижват нормално при обичайни природни явления.

Склонен съм да приема призиви да си седя домА при следните обстоятелства: изригнал вулкан и по улиците тече лава, вали обилен сняг с навявания през юли, извънземните са кацнали на Щръклево и избиват всичко живо, 48 градуса жега през февруари. В останалото време очаквам администрацията, на която плащаме скъпо и прескъпо да ни осигури нормално придвижване.

Казах!

Венцислав Великов

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

7fb1be719 geshev kiov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Гешев и каскетурата му крият кои дела са пратили на Кьовеши

Гешев и каскетурата му крият кои дела са пратили на Кьовеши

articles cdda98871e736f2820b102b51f58ee0d - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Христова: Групата на протеста се радва, но Борисов може да стане герой

Проф. Христова: Групата на протеста се радва, но Борисов може да стане герой