Home » Новини » Дерзай, местна администрацийо, вдигай данъци, а балъците ще плащат!

Дерзай, местна администрацийо, вдигай данъци, а балъците ще плащат!

Сподели новината

Напълно съм съгласен с Кмета – когато вали дъжд ще си седя в офиса или у дома.

Общината ще ми плаща минимален доход и всичко ще е наред.

Тия дни установих, че Алан Маршал не е прав за Русе. Аз обичам да прескачам локви, обичам и да джапам в тях, ама тука може и да се удавя.

Дерзай, местна администрацийо, вдигай данъци, а балъците ще плащат и няма да искат да се придвижват нормално при обичайни природни явления.

Склонен съм да приема призиви да си седя домА при следните обстоятелства: изригнал вулкан и по улиците тече лава, вали обилен сняг с навявания през юли, извънземните са кацнали на Щръклево и избиват всичко живо, 48 градуса жега през февруари. В останалото време очаквам администрацията, на която плащаме скъпо и прескъпо да ни осигури нормално придвижване.

Казах!

Венцислав Великов

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената