Home » Новини » Десислава Атанасова: Деменция е обхванала БСП и лидерката й

Десислава Атанасова: Деменция е обхванала БСП и лидерката й

Сподели новината

„Деменцията съвсем закономерно е болест на 130 годишна „госпожа“, но явно е обхванала и далеч по-младата ѝ лидерка“.

Това написа във Facebook Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„Другарко Нинова, как забравихте, че с Пеевски бяхте заместник – министри в едно и също правителство? Как забравихте „Булгартабак“? Как забравихте, че през 2013 г. правителството ви не падна, защото гласувахте Пеевски за шеф на ДАНС?

Как забравихте, че три месеца преди местните избори през 2003 година СДС остана без кандидат-кмет на София, след като оттегли кандидатурата на Пламен Орешарски от надпреварата, заради състояла се ден по-рано среща на заместник-председателя на СДС и кандидат за столичен кмет Пламен Орешарски с Васил Божков“, пита още Атанасова.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената