in ,

Десислава Атанасова: Новият проект около Кирил Петков няма да навреди на ГЕРБ

резрвна водеща 2090520681943497543 original

„Бяхме игнорирани като партия в преговорите за формиране на кабинет. Другите партии нямаха достатъчно, за да направят правителство, включително здрав разум“, каза Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ, в НОВИНИ на NOVA „Офанзива с Любо Огнянов“ .

Тя допълни, че интригите в новите партита са ежедневни, както и днешните от Тошко Йорданов към Татяна Дончева за приемане на пари. Десислава Атанасова заяви, че е груба политическа грешка от страна на Демократична България и ИТН да откажат правителствени разговори с ГЕРБ, като добави, че сега не само ГЕРБ, но и всички партии в парламента са в изолация.

Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че нов политически проект около Кирил Петков няма да навреди на ГЕРБ. Според Атанасова е рано да се говори за резултатите от новите избори, както и кой би бил кандидатът на партията за премиер, но тя смята, че те ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Тя каза, че очаква избори 2 в 1 по обективни причини. „Бяхме убедени, че трябва да има редовно правителство, защото служебното правителство няма много правомощия, освен да организира избори.

Няма да прескачаме червени линии за БСП и ДПС“, категорична бе Десислава Атанасова. Тя очерта и профила на кандидата за президент на партията, който ще бъде пълната антитеза на Румен Радев, който няма да разделя нацията, но ще бъде обединител, като добави, че кандидатурата ще бъде обявена скоро.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

2021 09 04 17.41.11

Майка от „Системата ни убива“: Срам за вас дами и господа депутати. Засрамете се ако можете

980x551 1567157769

Цвета Караянчева: Лесно е да плямпаш по социалните мрежи и да хвърляш безпочвени обвинения