in ,

Диана Дамянова: ГЕРБ не ги интересуват пенсиите, помощите за бизнеса, а … чекмеджето

735d2bb6f damianova2

И днес герб настоява , парламентът да бъде разпуснат, без да се актуализира бюджета. Не ги интересуват пенсиите, помощите за бизнеса, ковид разходите и т.н.

Не ги интересуват! Защото знаят да броят до 2/две/ и чуват, че бюджетът е излязал 2 /два/ милиярда отгоре, след отстраняването им от власт.

И искат, ама много искат, ако Фортуна|/съдбата/ се навие, някак си да се върнат на власт и бързо да изпратят тези 2 млрд там където според тях им е мястото – а именно В ЧЕКМЕДЖЕТО.

А това, че бинесът ще фалира и няма пари за ковида, а и е пенсионерите щяли да останат под прага на бедността им е последната грижа на герб.

Както и винаги – гражданите на тази държава са им били последната им грижа! Поне в това отношение герберските мафиоти са били напълно последователни.


Диана Дамянова

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

artworks IG2DwhUTnj5HzLO9 26IOKw t500x500

Борисов се оправдава за снимките с чекмеджето. Отново Радев е мишена

94216bcb3 alamanov

Любомир Аламанов: Предполагам, че Борисов ще призове за разследване на чекмеджето, пълно с кюлчета