in

Днес експремиерът се явява на разпит

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов трябва да се яви в четвъртък на разпит в Главна дирекция „Национална полиция“. За това съобщи самият той на брифинг. Призовката му е за 10.00 ч. за снемане на сведения, но добави, че не знае за конкретната причина.

На брифинг преди дни Борисов заяви, че призовката му за разпита е директно изпратена от шефа на МВР Бойко Рашков, който отрече за подобно действие.

Фрог Нюз

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0281aa16f65d484e8a41e5e40d3ba6c3 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Николай Марков: Борисов е като коронавирус - няма лекарство срещу него

Николай Марков: Борисов е като коронавирус – няма лекарство срещу него

974ba9108 asen baltov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Асен Балтов: Разбрах от медиите, че съм освободен

Проф. Асен Балтов: Разбрах от медиите, че съм освободен