in

Доган не беше поканен в комисията на Росенец. ДПС не се сещат какво точно трябва да каже

7be722132d8dffba93bc69e98a11c941

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не беше поканен в комисията „Росенец“. ДПС не помнеше какво точно имаше да каже през комисията. Това стана ясно от думите на народния представител от Движението Хамид Хамид пред БНР. „

Да напомня на председателя на тази комисия, че четирима души не могат да вземат такова решение. След това той призна, че решението е взето при липса на кворум, т.е. няма такова решение. Възможно е да се направи нов опит, но какво трябва ли г -н Доган да каже на тази комисия, че не си спомням. Има всички документи от всички държавни институции. Тази база има собственици, които могат да бъдат чути „, обясни той.

Според него има сатанизация на ДПС, което не е нещо ново, но подчерта, че това ги е направило по -силни, а поведението им не се нуждае от корекция. От думите му стана ясно, че ДПС не е взело нарочно становище по въпроса дали изборите през ноември трябва да са на една дата, или поотделно – парламентарна и президентска.

Хамид Хамид подчерта, че Движението за права и свободи ще подкрепи приемането на допълнителни средства за пенсионерите в бюджета. По отношение на евентуален политически проект на двамата министри Асен Василев и Кирил Петков Хамид отговори, че ДПС не се смущава от появата на нови политически проекти.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

0ce91232b89bc05d267de8cad06a66d8

Шефът на бюджетната комисия разкри дали той е човекът, който Дончева е предложила пари за разделяне ПГ на ИТН

c4ff8d3e0 luba kulezich

Люба Кулезич: Има умора от пропилян политически живот, от износени политически партии, които не представляват своите избиратели