Home » Новини » ДПС нервни – смятат Радев за диктатор, Рашков карал жена да се съблече гола пред свидетели
1613631825 e1637249891435 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ДПС нервни - смятат Радев за диктатор, Рашков карал жена да се съблече гола пред свидетели

ДПС нервни – смятат Радев за диктатор, Рашков карал жена да се съблече гола пред свидетели

Президентът нарушава Конституцията, като назначава министър, който нарушава правилата. Второ, той нарушава принципа за обединяване на нацията с провокативни въпроси към цял етнос и религиозна група.

И все повече примери има. Няма да се спирам на действията на служебния му кабинет, на министрите му, на Бойко Рашков, който използва репресии. Това коментира заместник -председателят на ДПС Станислав Анастасов.

Рашков накарал жена да се съблече гола за претърсване на свидетели и роднини. Влизайки в домове, атакувайки служители на местните власти в полза на борбата с купуването на гласове. Именно там се появи цялата репресия срещу няколко партии.

Когато му дойде времето, ще говорим за това. ДПС е документирало всеки случай и ще дойде време, когато ще направим всички тези случаи публично достояние, каза той. ДПС не се ядосва, а се притеснява за държавността и демокрацията, които Румен Радев в момента унищожава, заяви диспечерът Анастасов по bTV.

2021-09-18
x

Check Also

Истината и дъвката

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. По ...