in

ДПС нервни – смятат Радев за диктатор, Рашков карал жена да се съблече гола пред свидетели

Президентът нарушава Конституцията, като назначава министър, който нарушава правилата. Второ, той нарушава принципа за обединяване на нацията с провокативни въпроси към цял етнос и религиозна група.

И все повече примери има. Няма да се спирам на действията на служебния му кабинет, на министрите му, на Бойко Рашков, който използва репресии. Това коментира заместник -председателят на ДПС Станислав Анастасов.

Рашков накарал жена да се съблече гола за претърсване на свидетели и роднини. Влизайки в домове, атакувайки служители на местните власти в полза на борбата с купуването на гласове. Именно там се появи цялата репресия срещу няколко партии.

Когато му дойде времето, ще говорим за това. ДПС е документирало всеки случай и ще дойде време, когато ще направим всички тези случаи публично достояние, каза той. ДПС не се ядосва, а се притеснява за държавността и демокрацията, които Румен Радев в момента унищожава, заяви диспечерът Анастасов по bTV.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

573622085 evrodikof2

Васил Божков в ”Евродикоф”: Нищо не съм правил със Севда, тя взимаше едно пликче и заминаваше

94c28404418e2c9ebb762dc5cff72e1b

Митов: Нашият лидер винаги е печелил честните двубои, защо да излиза срещу Радев?