Home » Любопитно » Дрогирана жена, намушкала гаджето си 108 пъти, няма да лежи в затвора ВИДЕО

Дрогирана жена, намушкала гаджето си 108 пъти, няма да лежи в затвора ВИДЕО

Сподели новината

Жена от Калифорния, която изпаднала в психоза, след като се надрусала с канабис и намушка гаджето си 108 пъти, няма да лежи в затвора, постанови съдът, предаде FOX NEWS.

Съдебните заседатели признаха Брин Спейчър, 32-годишна от окръг Вентура, за виновна в непредумишлено убийство, след като тя намушкала приятеля си Чад О’Мелиа 108 пъти, докато била надрусана с канабис.

Инцидентът е станал през нощта на 27 срещу 28 май през 2018 г. в апартамента на О’Мелия в Таузънд Оукс..

„И двамата били много друсани, но жената получила „нежелана реакция“ след употребата на марихуаната и изпаднала в състояние, което експертите наричат „психотично разстройство, предизвикано от канабис’“

Съдът е преценил, че в резултат на това тя буквално не е съзнавала какво върши, докато е намушквала О’Мелия десетки пъти. А освен него, острието на ножа ѝ опитало и кучето ѝ. Накрая тя посегнала и на себе си, като се наръгала във врата в момента, когато полицаите влезли. За да я усмирят, полицаите използвали електрошок и ѝ нанесли няколко удара с палки.

Шокиран от решението на съда, бащата на жертвата заяви, че това не е просто инцидент, а истинско убийство.

Решението предизвика протести пред съда, където демонстрантите носеха плакати в подкрепа на семейството на О’Мелия, искащи сериозно наказание.

Съдът в крайна сметка постанови присъда от две години пробация и 100 часа общественополезен труд.

[embedded content]

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар