Home » Новини » Елена Гунчева: Наглост, породена от безнаказаност

Елена Гунчева: Наглост, породена от безнаказаност

Изумявам, когато виждам как политици, които са корумпета почти или дори повече от Онуй, си позволяват да коментират сегашната политическа ситуация. Наглостта, породена от безнаказаността, няма паралел в историята!

Компрометирани личности, спорни политици, хора, докарали България до пълно зачеркване на демокрацията и поставили ни в услуга на чужди държави, гордо си развяват мнението, а журналиститутките послушно ги публикуват.

Иван Костов – една от най-спорните фигури на прехода. По негово време държавата също беше напълно овладяна от новите „демократи“, като се разграбваше имуществото на народа и се преразпределяше между новите радетели за демокрация и свобода. Докато си говореше с теменужки, мина приватизацията на „БГА „БАЛКАН“ -за 150 000 долара – на практика без пари. Много хора са забравили и за аферата „Сапио“ – фондацията, ощетила с милиони държавата, заради разрешен безмитен внос. Корупцията бележи цялото негово управление, а той бламира усилията на прокуратурата и службите за разкриването й.

И точно той е безнаказан. От скромен преподавател по политикономика в „Карл Маркс“, Костов се превръща в един от милионерите на прехода. Явно е спестявал от закуски, дори от обяди! А ние – тулупите, наивно вярвахме, че ще ни оправят новите политици, които наричам новите бандити. Погледнете снимката и кажете за кого сте чували нещо добро?!?

И затова изграждането на демокрация и независима държава, ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ – за ограбеното през тези 32 години, за пропиляните съдби, за прогонените млади хора, за възрастните, починали в мизерия и самота, за загиналите поради липса на здравеопазване, заради опростачването на българския народ!

ДОКАТО НЯМА ВЪЗМЕЗДИЕ, НЯМА ДА ИМА НОВО НАЧАЛО! А старите муцуни ще продължават нагло да ни се хилят и да ни дават акъл какво трябва да правим.

Елена Гунчева

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената