in

Елена Гунчева: Наглост, породена от безнаказаност

FB IMG 1623390879090

Изумявам, когато виждам как политици, които са корумпета почти или дори повече от Онуй, си позволяват да коментират сегашната политическа ситуация. Наглостта, породена от безнаказаността, няма паралел в историята!

Компрометирани личности, спорни политици, хора, докарали България до пълно зачеркване на демокрацията и поставили ни в услуга на чужди държави, гордо си развяват мнението, а журналиститутките послушно ги публикуват.

Иван Костов – една от най-спорните фигури на прехода. По негово време държавата също беше напълно овладяна от новите „демократи“, като се разграбваше имуществото на народа и се преразпределяше между новите радетели за демокрация и свобода. Докато си говореше с теменужки, мина приватизацията на „БГА „БАЛКАН“ -за 150 000 долара – на практика без пари. Много хора са забравили и за аферата „Сапио“ – фондацията, ощетила с милиони държавата, заради разрешен безмитен внос. Корупцията бележи цялото негово управление, а той бламира усилията на прокуратурата и службите за разкриването й.

И точно той е безнаказан. От скромен преподавател по политикономика в „Карл Маркс“, Костов се превръща в един от милионерите на прехода. Явно е спестявал от закуски, дори от обяди! А ние – тулупите, наивно вярвахме, че ще ни оправят новите политици, които наричам новите бандити. Погледнете снимката и кажете за кого сте чували нещо добро?!?

И затова изграждането на демокрация и независима държава, ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ – за ограбеното през тези 32 години, за пропиляните съдби, за прогонените млади хора, за възрастните, починали в мизерия и самота, за загиналите поради липса на здравеопазване, заради опростачването на българския народ!

ДОКАТО НЯМА ВЪЗМЕЗДИЕ, НЯМА ДА ИМА НОВО НАЧАЛО! А старите муцуни ще продължават нагло да ни се хилят и да ни дават акъл какво трябва да правим.

Елена Гунчева

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

FB IMG 1623388348985

Сполетялата ни жестока трагедия с героя пилот Валентин Терзиев не попречи на едни жалки плъхове да изпълзят от дупките си!

b1577fc14 dimitar stoianov

Главсекът на президента: Извинявай Терзо, ти не заслужаваш всичко това. Лек последен полет!