in ,

Ето какво ги очаква капитанът на Вера Су и вторият му помощник

Апелативният съд във Варна взе решение какво ги очаква капитанът на „Вера Су” и вторият му помощник. Те остават в ареста дългосрочно и решението няма да подлежи на обжалване.
Беше отправено искате те да останат под домашен арест в замяна на представен договор, с който собственика на кораба е наел жилище, където да отседнат. Въпреки това, варненския съд разкри доводите на първата инстанция, че биха могли да се укрият.


В съдебната залата капитана на „Вера Су”-Хайдар Ергюн обяви, че от 40 години за първи път го сполетява такава ситуация. Той искрено съжалява за инцидента и каза, че все още е капитан на кораба, защото един водач на кораб никога не го изоставя.


Неговият втори помощник сподели, че още е в старта на своето поприще и желае да изчисти репутацията си за да се издига кариерно нагоре.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

768x432 54 e1637243962787 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Томислав Дончев: Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия

Томислав Дончев: Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия

received 168363268824960 e1637243911759 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - В София започнаха протести заради поскъпването на тока

В София започнаха протести заради поскъпването на тока