Home » Новини » Захариева твърди че Радев е безпринципен

Захариева твърди че Радев е безпринципен

Сподели новината

Днес министърът в оставка Захариева заяви, че Радев е отговорен за служебния кабинет. Напомни обаче, че според нея вчера е показал пълна безпринципност.

Захариева коментира, че служебните министри ще са натоварени с доста тежка работа. Задачата им, свързана с новия изборен кодекс, изобщо няма да бъде лесна.

Служителите на Външно министерство пък ще трябва да чакат решения от ЦИК по отношение на изборите в чужбина. Захариева визираше машинните гласове. Подчерта, че не съществува държава в света, където да е забранена хартиената бюлетина. Сподели, че тя лично не желае да гласува с машина и изказа съмнение по отношение на произведените във Венецуела изборни машини.

Каза че тя пожелава успех на служебния кабинет!

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената