in

Земетресение близо до Бобов дол

Земетресение с магнитуд 2.8 по Рихтер е регистрирано тази сутрин в Кюстендилско. Това сочат данни на Сеизмологичния център към НИГГГ – БАН.

Трусът е регистриран в 07:56 ч. българско време. Епицентърът бил на 7.2 км югозападно от гр. Бобов дол и на 52 км от София. Няма данни земетрeсението да е усетено от жителите на близките населени места.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

de98b5897 ninova 06.08 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Корнелия Нинова: Важно е да има редовен кабинет и да не се разпуска парламента, защото за България има осем риска.

Корнелия Нинова: Важно е да има редовен кабинет и да не се разпуска парламента, защото за България има осем риска.

991 ratio slavi trifonov 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Слави Трифонов за критиките след даряване на субсидията от ИТН.

Слави Трифонов за критиките след даряване на субсидията от ИТН.