Home » Новини » Иван Ангелов твърди, че никога не бил използвал името на премиера

Иван Ангелов твърди, че никога не бил използвал името на премиера

Собственикът на „Градус“ Иван Ангелов заяви, че никога не е ползвал името на премиера. Ангелов беше присъстващ на изслушването днес в Комисията за ревизията.

Каза това в отговор на тезата на Илчовски, че бил рекетиран. Призна обаче, че познава Борисов.

Казва, че никога не е извършил рекет, камо ли да злоупотреби с името на премиера в оставка. Каза, че единствената му връзка с Илчовски е това, че е купувал царевица от него. Разкри, че Илчовски си е позволил да заплаши и него, и сина му, дори пред свидетели. От казаното от Ангелов се разбира, че двамата с Илчовски водят помежду си спорове от доста време  и те са на бизнес основа.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената