Home » Новини » Издигат Жан Виденов за водач на две листи

Издигат Жан Виденов за водач на две листи

Сподели новината

Жан Виденов ще бъде водач на две листи на предстоящите избори. Това заяви Иван Атанасов, председател на коалицията „Ляв съюз за чиста и свята република“.

Формацията внесе необходимите подписи за регистрация за вота на 11 юли. Те се обявиха като алтернатива на БСП и изразиха недоволство от водената от социалистите политика.

Четири формации правят съюз за парламентарните избори – Социалистическа партия български път с председател Ангел Димов, Българска прогресивна линия с лидер Красимир Янков, Николай Малинов с Възраждане и политическа Партия на българските комунисти с лидер Иван Пенчев.

Жан Виденов е организационен секретар на коалицията, а говорител Павел Иванов, обяви водещата Петя Паликрушева. Проф. Станислав Станилов, доскорошен депутат от „Атака“ също е в предизборната коалиция.

Факти

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената