Home » Любопитно » Използвайте сексуалната практика „кантиране“ за по-добър оргазъм

Използвайте сексуалната практика „кантиране“ за по-добър оргазъм

Вече много от практиките, които се смятаха за извратени идеи за секс, си проправят път в спалнята на повечето хора. Това прави и сексуалната техника, известна като „кантиране“, която получава признание заради ефективността си в подпомагането на мъжете и жените да се наслаждават на секса и мастурбацията за по-продължителни периоди от време. Благодарение на нея те получават по-интензивни оргазми, след като решат, че моментът е подходящ за кулминацията, пише bulnews.bg.

Какво е кантиране?

Ограничаването, известно още като контрол на оргазма, е актът на поддържане на високо ниво на сексуална възбуда, без да си позволявате да достигнете оргазъм.

Да не се бърка с преждевременна еякулация или еректилна дисфункция. Независимо дали правите секс или мастурбирате, вие се довеждате до ръба на оргазма, след което спирате, за да оставите интензивността да намалее, и започвате отначало, повтаряйки цикълът.

Експертите казват, че повечето жени се нуждаят от поне 20 минути сексуална активност, за да достигнат кулминацията.

Ако вашият партньор непрекъснато достига оргазъм много по-бързо от вас, кантирането определено ще помогне да го забавите.

Незабавното постигане на оргазъм вероятно не е това, което много жени искат, и има някои техники, които ще помогнат за изграждането на по-големи, по-добри, по-интензивни оргазми.

Вместо да правите едни и същи неща отново и отново, опитайте се да смесите сексуалната си игра с много различни движения, методи и позиции. По този начин ще останете възбудени, без да се стимулирате прекалено много.

Мъжете не са единствените, които могат да ползват кантирането за забавянето на кулминацията. Това е техника, която жените също могат да използват и може да им даде интензивен оргазъм.

Когато една жена е близо до оргазъм, сърцето ѝ бие по-бързо, дишането ѝ става по-учестено, мускулите ѝ се стягат и клиторът ѝ се прибира под качулката. Кръвта нахлува в областта на таза ѝ, срамните ѝ устни се изравняват, а вагината ѝ се удължава и разширява.

Подготовката на женското тяло за оргазъм води до повишена чувствителност и удоволствие от всяко малко движение на партньора. Наближаването на кулминацията и след това недостигането ѝ може да бъде разочароващо и да попречи на жената да се върне към този момент. Постоянно нарастващото усещане и приток на кръв в крайна сметка водят до невероятен умопомрачителен оргазъм за жената.

Мастурбацията е добър начин да се упражнявате, когато сте сами, или може да я използвате по време на секс, за да забавите началото на еякулацията.

За жените кантирането преди проникването прави по-вероятно тя да получи оргазъм по време на пенетрацията.

Ако вие или вашият партньор успеете да овладеете изкуството на овладяването, и двата ви оргазма ще бъдат извън всякакви класации.

И знаейки, че партньорът ви приема сериозно удовлетворяването ви, забавянето на оргазма му е възбуждащо само по себе си.

Поставете оценка:
4.3

Оценка 4.3 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар