in

Илхан Андай: Слави копира Доган и Борисов по загадъчност, ДПС вече е по-близо до ИТН, отколкото ДБ

”Ако вчера Слави имаше само 64 депутатски места за подкрепа на свой кабинет на малцинството, то днес можем да кажем, че може да разчита на още 29 от ДПС. Както Слави няма полезни ходове и заложи на най-нестандартния вариант, копирайки Доган и Борисов по загадъчност, но действайки по-бързо и по-смело от тях, така и ДПС няма голям избор”, коментира в ефира „България сутрин“ Илхан Андай от 24rodopi.com.

По думите му, в кабинета на Слави Трифонов ДПС припознава старата формула на Доган за експертно управление. 

“След вчерашния ход на Трифонов, днес по-близо до ИТН не са „Демократична България“, а ДПС”, заяви още Андай и каза, че ако Трифонов не си гарантира още една политическа сила за подкрепа – и ДПС няма да го подкрепи.

Според журналиста вината на ДПС е, че не си е “измила петното от годините на Тройната коалиция”

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

65fdd7804 nidal algafari1235 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Нидал Алгафари: Слави Трифонов ще бъде заложник на партиите от статуквото

Нидал Алгафари: Слави Трифонов ще бъде заложник на партиите от статуквото

15662af962da422e8a176baff26f9c8c - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Решителната битка с „модела Борисов“ ще бъде на президентските избори

Решителната битка с „модела Борисов“ ще бъде на президентските избори