Home » Новини » Има Такъв Народ поведе хорото

Има Такъв Народ поведе хорото

Сподели новината

Депутатите от ИТН бяха тези,които ръкопляскаха на протестиращите българи,при влизането си в сградата.

Заместник председателят на партията-Тошко Йорданов пък беше този,който поздрави не само хората присъстващи в залата,но и всички българи,гледащи,слушащи,дори и тези,които са на работа.Това е партията,която е против беззаконието,против лъжите,партията,която е там заради народа.

Вижда се,че и други партии не одобряват и не са одобрявали,управлението на Герб,но чак сега се вижда ясно,че Герб вече са сами.Изглежда,че доста партии подкрепят,партията на Слави Трифонов.Има такъв народ не дават обещания,като всички останали и както е било до сега,но със сигурност ще настъпят промени,промени към по-добро.

Автор: Т.Ц. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената