in

ИТН връща изпълнения мандат за кабинет на президента

Днес изтича конституционният срок, в който “Има такъв народ” трябва да върне изпълненият мандат на президента, а в парламента продължават преговорите в търсене на подкрепа за предложения проектокабинет с премиер Пламен Николов.

Яснота кога точно мандатът ще бъде представен в президентството няма, предаде БНР. Вчера номинираният за премиер от “Има такъв наров” Пламен Николов увери, че това ще се случи днес, но след консултации с формациите, от които очакват подкрепа до постигане на “абсолютно съгласие”.

Консултации вчера имаше само с представители на БСП. Днес разговорите с тях продължават.

Отделните формации в коалициите “Демократична България и “Изправи се БГ! Ние идваме!” са насрочили за днес и през уикенда заседания, за да решават дали да дадат подпрепа за проектокабинета с мандат на “Има такъв народ”.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

2021 08 06 07.29.11 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов и Слави са конкуриращи се съперници с един треньор, а място на терена има само за един.

Борисов и Слави са конкуриращи се съперници с един треньор, а място на терена има само за един.

566031 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Колега на загиналите горски отправи тежки обвинения

Колега на загиналите горски отправи тежки обвинения