in

ИТН се опитват да покажат че правенето на политика не трябва да минава през кадруване.

980x551 1626033134

Войната за приватизация и постове е много сериозна! Само ИТН май ще се окажат антисистемна партия, другите при липсата на постчета веднага оттеглиха подкрепа! И следващия път какво? Борисов печели изборите или пак ИТН състава на партии е същия, броя на депутати е същия и както правим?!

Обединяват се ДБ, МаяМа и ГЕРБ и викат те са по малкото зло май, махат Гешев, правят Костоварите- Петков и Василев министри, Бойко излиза и казва че Пеевски го е натискал и му е казвал какво да прави, изкарва се жертва и айде на кражбите отново! За съжаление българина е прост и вярва на много спасители само не иска да седна и да мисли! Кой каквото и да обеснява държава влезна в ЕС и беше с най-малко борчове и най-добра здравна и образователна политика когато ДПС БсП и НдСв управляваха!

Сега ИТН се опитват да покажат че правенето на политика не трябва да минава през кадруване ама Прокопиев не дава! Щом няма да има негови хора в правителството никаква подкрепа от НПО рекета- част от които е и Сандов зеления рекетьор дето не е спасил едно дърво!

Роси Борисова/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

768x432 11

Росица Тодорова: Ако ДПС и БСП подкрепят Слави и партията му ще има крехка коалиция до пролетта и нови избори.

013c5e5d2 kiri petkov bgnes

Кирил Петков: Оставаме в политическия живот, защото това е важно за нас.