Home » Новини » И полицията в Ловеч е с нов директор

И полицията в Ловеч е с нов директор

Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на Областна дирекция на вътрешните работи в Ловеч временно е преназначен старши комисар Станислав Николов Великов.

Той е бил представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министъра на МВР Венцислав Катинов, съобщиха от полицията.

Старши комисар Великов е роден през 1977 г. в Троян. Завършил е Академията на МВР, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Има и придобита об.ра.зо.ва.тел.но-ква.ли.фи.ка.цион.на сте.пен магистър по право в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград.

Започнал е работа като дознател в системата на МВР през 2004 г. в Районно управление-Троян. От 2015 г. до момента е на длъжност главен разследващ полицай в отдел „Разследване“ при ОД на МВР-Ловеч.

Досегашният временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР,  Дончо Манов продължава работа в системата на МВР.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената