in ,

Калоян Методиев: Временното правителство е много силно в отношенията с обществеността и не е негова работа да се занимава с политика

f7591e79e5d494df54e378c507a26956

Служебното правителство е силно главно по отношение на PR и не е негова работа да се занимава с политика или да преследва лични интереси. Това каза в NOVA NEWS политологът и бивш ръководител на кабинета на президента Румен Радев Калоян Методиев.

Според него президентът Румен Радев си е поставил за цел да дестабилизира политическата система на страната ни, включително БСП. След като осъзнава практикуваните там двойни стандарти, той сам напуска президентското правителство.

Методиев заяви, че президентът Румен Радев не е казал „да“, нито е казал „не“ дали ще подкрепи новия политически проект, включващ служебните министри от кабинета. Политологът смята, че формирането на нова партия около Кирил Петков ще навреди на „Демократична България“, главно защото вярва и в подобни неолиберални идеи.

Калоян Методиев също смята, че БСП започва да осъзнава грешките си и това, което са загубили, въпреки че все още има хора в партията, които вярват в мита на Румен Радев за „нашия президент“.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

N97A0519 3709342893106752010 big

Рашидов: Борисов измина своя път, Слави за нищо не става

c0480c827 atanas zafirov 1

Атанас Зафиров: Репликите на премиера Янев относно партията на Кирил Петков са неудобни