Home » Новини » Каракачанка без малко да убие възрастна жена

Каракачанка без малко да убие възрастна жена

Сподели новината

Инцидентът се е разиграл в центъра на село, в което има доста жители. Куче от породата каракачанска без малко да убие възрастна жена.

Оказало се, че то било избягало от двора, в който живее. Хора от селото обаче разказват с възмущение, че това се е случвало неколкократно.

Каракачанката нападнала жената пред местния магазин в центъра на селото. Случката е от Разпети петък. Жената била със своето куче.

Каракачанката ги напада веднъж. Разтървани са, но следва второ нападение. Истинско чудо е, че жената оцелява.  Спасена е от хора, които живеят наоколо.

Собственикът на кучето е глобен.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената