in

Каракачанов за унижението на Борисов: Отишъл е да проси гласове от Ердоган

f36def5df karakachanov borisov

Не знам защо Борисов трябваше да се унижава по този начин. Всичките доклади, които нашите служби за сигурност са изработвали за политиката, която води Ердоган и неговото правителство спрямо България през последните 20 години, имат едно ясно заключение – изселническите организации реално, методически се ръководят от МИТ – турските разузнавателни служби.

Това заяви пред „Евроком“ Красимир Каракачанов в коментар за изненадващата визита на експремиерът Бойко Борисов в Турция няколко дни преди изборите у нас.

Според Каракачанов няма никакво съмнение кой контролира изборния процес в Турция. „Това безразборно откриване на секции беше национално предателство и аз го казвам открито“, посочи той.

„Сега, какво е направил Борисов? Най-вероятно е отишъл да си говори с Ердоган, да го помоли: „Абе ти хубаво сега пускаш на ДПС, предишния път пусна на Лютви Местан, дай сега някой глас и на мен. Нямам друго обяснение. Но не мога да си представя как един български, макар и бивш, министър-председател, ще застане между две турски знамена. Ако ти си на някакво посещение, без значение, че вече не си министър-председател, домакинът е длъжен, от уважение към този, когото приема, да сложи и българското знаме. Честно казано унизително беше. Вие видяхте реакциите в мрежата после, бяха убийствени. Според мен Ердоган на тези избори няма да набута повече от 70-80 хиляди гласа. Той просто ще експериментира какво се случва, той много добре вижда, че има съпротива в българското общество срещу гласуването в Турция. Той много добре разбира, че ако примерно бутне едни 100-120 хиляди гласа, това ще взриви ситуацията в България“, коментира още бившият ортак на Борисов.

Фрог Нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

5ce6aae6b sakskoburg borisov trifonov

Доц. Лозанов: Първо беше Царят с „чудото за 800 дни“, после се зае да ни спасява Борисов. Сега очевидно е ред на Трифонов

0444d40f9 ivan bakalov bgnes

Иван Бакалов: Пеевски е гръмнат с пушка от Дивия запад. Единствената опора на Борисов остана Гешев