in

Катя Илиева: Никой няма вяра на прокуратурата

”Поради абсолютно високата степен на достоверност, ние като медия се чувстваме задължени да информираме за нещо, което е изключително важно.” Това каза главният редактор на Фрог Нюз във връзка с разкритията относно главния прокурор Иван Гешев, който отклонявал информация, свързана с Делян Пеевски за КТБ, докато е водил делото.

От справката, с която от Фрог разполагат, става ясно, че има първи документ, който  всъщност е изведен от службатa. Oтишъл e в прокуратурата и с него е информиран Гешев. Тяхната справка е вътрешноведомствен документ, той няма как да попадне в прокуратурата. Той е за вътрешна подкрепа.” – каза редакторът.

Според Илиева прокуратурата ни внушава, че този документ “не е автентичен и че това цялото нещо е продукт на подсъдими лица”

“Изобщо не се сетихме, че те визират господин Цветан Василев.” – уточни тя.

“Ние сме докарали до един абсурд, едни съмнения, свързани с противоправни действия на господин Иван Гешев, които трябва да се разследват от самия Гешев” – каза Илиева.

“Кой е този луд, който ще повярва, че истината ще излезе наяве. За да има някакво що-годе разследване, да поиска от Висшия съдебен съвет да бъде временно отстранен, за да може неговите колеги да извършат работата по проверките. Докарали сме со до там – да хвърляме павето върху глава си и да чакаме, че то няма да ни удари. Не, ще ни удари. Прокуратурата се оказа не последната инстанция на истината в тази държава, за съжаление” – коментира Катя Илиева.

Фрог Нюз

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

e6775c265 kalin ianakiev2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Калин Янакиев: Трети избори са в услуга на задкулисието, олигархията и статуквото

Проф. Калин Янакиев: Трети избори са в услуга на задкулисието, олигархията и статуквото

кабинет на стефан янев 2423482981534004964 original - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Много дълго време ще управлява служебният кабинет!

Много дълго време ще управлява служебният кабинет!