in

Кирил Петков: Президентът не ми звънна нито веднъж за 8 седмици

Пълна свобода на работа ми бе осигурена от президента Румен Радев в качеството ми на икономически министър, заяви пред ”Дневник” Кирил Петков.

“Нямах нито едно обаждане през тези осем седмици от президента. Един път не ми вдигна телефона и да каже: “Кириле, недей, не прави това”, твърди Кирил Петков и обясни, че: “Когато работиш като експерт и когато си независим, ти правиш правилните решения със скоростта, с която искаш”.

“Беше абсолютна чест да работя за данъкоплатъца по начин, по който работя за собствените пари, и ако мога за в бъдеще да направя подобни действия за тях, ще бъде пак гордост за мен”, заяви Петков.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

ac583a76d iliyana yotova bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Илияна Йотова: Имаме нужда от стабилно правителство, което да продължи линията на служебния кабинет

Илияна Йотова: Имаме нужда от стабилно правителство, което да продължи линията на служебния кабинет

c1917f3d2 boyko fb2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов: Няма да подкрепя Слави по никакъв начин. Ако получим мандата - връщаме го веднага

Борисов: Няма да подкрепя Слави по никакъв начин. Ако получим мандата – връщаме го веднага