in ,

Кирил Петков: 4 общини искат да докажат, че не са корумпирани

Вече четири общини искат да докажат, че не са корумпирани. Това са Видин, Бургас, Русе и Благоевград. Очаквам с нетърпение редица общини без корупция. Това изрази икономическият министър Кирил Петков след заседанието на Министерския съвет. Според него всъщност има такива общини, които ще привлекат повече инвеститори.

Ще повторя важността на актуализирането на бюджета. Той обаче каза, че всяка промяна в мерките за търговска подкрепа ще забави плащанията. Що се отнася до БКК, Петков каза, че са открили някои незаконни дейности. Той добави, че като директор и добър мениджър имам право да наемам нови хора и не позволявам на тези, които са замесени в нарушения, да продължат дейността си. “Работим много сериозно с компаниите, за да гарантираме, че тези мерки ще продължат да се прилагат по правилния начин”, каза министърът на икономиката.

На въпрос дали отново ще изпълнява функциите на временен министър на икономиката, Петков отговори, че това е решението на президента Радев и той ще се съсредоточи върху отговорностите си по време на мандата си. Петков каза: „Утре той ще си сътрудничи с регионалното министерство, за да разкрие повече разкрития за установени нарушения“.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

ZEZ 6290 351717602349340540 big - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Десислава Атанасова: Тежки месеци предстоят за българските граждани, няма никакъв годеж

Десислава Атанасова: Тежки месеци предстоят за българските граждани, няма никакъв годеж

петков - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кирил Петков смени ръководителите в Държавната консолидационна компания

Кирил Петков смени ръководителите в Държавната консолидационна компания