Home » Любопитно » Китодар Тодоров в откровено интервю преди да навърши 49 г.

Китодар Тодоров в откровено интервю преди да навърши 49 г.

Китодар Тодоров, роден на 15 септември 1974 г. в София, е известен български актьор с многогодишен опит и богата творческа кариера.

Познат е на публиката с предаванията „Пътеводител на историческия стопаджия“, „Сладко отмъщение“, „Пълна лудница“ и други, а и с YouTube поредицата си „Петък точно в пет“, където той приема образа на български граждани, олицетворяващи архетипите на българския манталитет. Той също така е и рекламно лице на „Амстел“ и „Хенди“. От 12.11.2019 г. е автор на Gaming stream канал – KITOGAMING.

В интервюто си за „Нашият ден“ Китодар Тодоров споделя своите мисли за актьорството и артистичната сцена в България:

„Всеки творец желае да бъде чут и видян, независимо дали си го признава, или не. Много талантливи хора за съжаление понякога нямат шанса да бъдат чути. В нашата професия е много важно млад човек да бъде видян още от самото начало и да му се даде шанс“, казва той.

„Моят съвет към младите колеги е да бъдат постоянни в желанието си да бъдат артисти“, казва още Тодоров.

Този съвет на Китодар Тодоров към младите колеги подчертава важността на постоянството и желанието за изразяване и развиване на артистичния потенциал. Всъщност той ни напомня, че талантът и ангажираността са ключът към успешната кариера в медийната сцена на България.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар